Pohony na brány

Pohony na brány sú zariadenia, ktoré slúžia k otváraniu a zatváraniu brán alebo bránok. Tieto systémy prinášajú užívateľom praktickú hodnotu, ale tiež pohodlie a komfort. Vďaka tomu je možné ovládať bránu z pohodlia interiéru, čo sa ukazuje ako veľmi výhodné. 

Existuje niekoľko rôznych typov pohonov na brány, ktoré sú k dispozícií pre výber. Jednou z možností je použitie elektrického pohonu, ktorý umožňuje ľahkú a rýchlu manipuláciu s bránou. Elektrické pohony sú vybavené špeciálnymi motormi a riadiacimi jednotkami, ktoré umožňujú presné ovládanie a nastavenie rôznych parametrov. To znamená, že užívateľ môže voliť nie len rýchlosť otvárania a zatvárania brány, ale taktiež silu motorov a ďalšie funkcie, ktoré umožňujú optimalizovať ovládanie brány podľa individuálnych potrieb. 

V našej ponuke pohony na brány nájdete pohony pre posuvné brány, pohony pre dvojkrídlové brány  a pohony pre jednokrídlové brány.  

Pohony na posuvnú bránu  od značky Nice  sú rozdelené podľa váhy a dĺžky brány. 

V našej ponuke nájdete: Nice robus 400  do 400kg a 4,5m , NIce robus 600 do 600kg a 6m , Nice robus 1000 do 1000kg a 8,5m . 

Pohony pre krídlovú bránu  Nice sa rozdeľujú do troch základných skupín.  

 

 

Ramenné pohony Nice 30    21

 

Kĺbové pohony Nice 13 49  35

 

Podzemné pohony NIce 51

 

Pri výbere vhodného pohonu pre krídlovú bránu je dôležité dodržať váhu a dĺžku brány.  

Je dôležité si uvedomiť, že správna voľba pohonu na bránu je kľúčová pre zaistenie bezpečnosti, spoľahlivosti a dlhej trvanlivosti. Je pre to vhodné konzultovať s odborníkom, ktorý vám môže odporučiť najvhodnejšiu variantu pohonu pre vašu bránu.